fredag 18 december 2015

Tack för fint bokpaket

Jag är med i Barnboksbloggens bokbyte nu inför jul. Det var mitt första bokbyte och jag kommer absolut vara med i fler!

Idag fick jag ett superfint paket från min hemliga bokvän! Tack! Du får gärna ge dig till känna, jag har tyvärr ingen gissning på vem du är.

Paketet innehöll förutom böcker fina lila strumpor, fin lila penna, små klisterlappar, godis (mina favoriter!), fina julservetter och tea. Bland godiset fanns en påse bridgeblandning som jag öppnade direkt medan jag öppnade alla små paket och bläddrade i de fina böckerna.
Det var tre intressanta böcker av författare som jag inte har haft någon tidigare kontakt med,  men som jag verkligen ser fram emot att läsa!

Resa till Port Said av Lina Sjöberg - En bok med två parallella historier berättade i brevform. Ett berättargrepp jag verkligen uppskattar. Hur kunde min hemliga bokvän veta det? Kan jag ha nämnt det på bloggen, jag minns inte...

Mörk ängel av Laini Taylor - En bok från en ny genre för mig med en parallell värd och övernaturligheter. Ska bli spännande att läsa, vem vet kanske blir det en ny favorit? :)

Drömmen och sorgen av Eva-Marie Liffner - Om arkitekten Lars Israel Whalman som minns tider som gått med minnen om kärlek, död och livsöden. Mina tre favoritämnen i litteraturen. 

Jag vill bara läsa ut boken jag håller på med nu så att jag kan börja på någon av dessa!2 kommentarer:

 1. Härligt att paketet passade bra! :-) Hoppas du kommer gilla böckerna. //God jul önskar Anna, Böcker & Sånt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, så fint! Jag har just plockat upp Resa till Port Said :)
   God jul!

   Radera