torsdag 26 juni 2014

Tematrio - min sommarläsning

På bloggen http://lyrannobel.blogspot.se/2014/06/tematrio-sommarlasningsplaner.html?m=0 har Lyran olika tematrion och denna vecka är uppmaningen: Berätta om tre böcker du planerar att läsa i sommar!

Jag har många olika böcker som väntar på att läsas. Exakt vilka som blir lästa under sommaren vet jag inte riktigt men tre som jag känner extra för är:

1) En av oss sover - Josefine Klougarts
Med beskrivningen "En av oss sover är en roman om att för första gången stå inför det obegripliga i att mammor kan dö och kärlek gå över." Är det en bok som jag bara måste läsa! Den finns inte i min bokhylla ännu men är beställd så jag väntar med spänning på att den ska komma. 

2) Enstörig - Nina Bouraoui
Nina Bouraoui är en av mina absoluta favoriter, hon skriver så vackert och intensivt. Jag har älskat allt jag läst av henne tidigare, men det har varit kortare böcker. Den här lite längre boken har fått stå till sig lite i bokhyllan men i sommar är det äntligen dags.

3) Schackspelerskan - Bertina Henrichs
Boken utspelar sig på en grekisk ö och på lördag far vi till Grekland så Schackspelerskan känns som det perfekta valet till den semestern. 


Några böcker som väntar på att läsas under sommaren, får se exakt vilka som kommer med i packningen till Grekland. 


3 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja, alla kommer inte läsas i sommar, men alla vill läsas!

      Radera
  2. Helt okända böcker för mig, så spännande!

    SvaraRadera